Tjen en million på et år

Tjen en million på et år, lyder det for godt til at være sandt, måske er det, men jeg vil teste metoden hvordan man kan tjene en million på et år, det er alt baseret på viden om nettet og læring hen af vejen. Og du kan følge med her på denne blog, hvordan jeg vil nå målet som er en million på et års arbejde. Men for at gøre det lidt sjovere, er det ved at arbejde hjemmefra på nettet.

Tjen en million på nettet

Titlen tjen en million på nettet er for dig der drømmer, du er måske lige som jeg er, en drømmer som håber på at indkassere det store beløb hver eneste måned, som mange af de kendte hjemmesider indtjener.
I USA er der tusinde af mennesker som har gode indtjeninger via Adsense, og det er også det jeg vil prøve at opnå med min hjemmeside, en stabil indtægt, som så kan være mit levebrød. Der er lavet målinger fra store hjemmesider, som kommer op på over 100.000$ pr måned, hvilket er utroligt imponerende, mit mål er nu kun 1.000.000 kr. pr år. Men så skal jeg først have en del artikler, som kan give mig den trafik som siden skal have for at få klikprocenten op at ringe. Sider som tjener det flotte beløb her, har over 2.000.000 unikke besøgende pr dag, så det vil sige jeg bare skal overtale samtlige danskere til at kigge forbi hver eneste dag, og for at nå det skal jeg have mere end en artikel hver dag og ikke bare en artikel, men en artikel som er optimeret korrekt hvad angår SEO, så trafikken kommer for flere søgeord, samtidige skal jeg have indhold på siden som alle gider læse, og det er næsten umuligt, med mindre min hjemmeside er en opslagstavle, hvor alt kan postes.

Tjen nemme penge

Der findes ingen måde, du via nettet kan tjen nemme penge, uden det er ved at investere i noget, så for at gøre det kort, så vil jeg hellere forklare dig hvilke ting du kan gøre for at få en fast indtægt med Adsense som jeg arbejder med her på siden.

Adsense reklamer

En måde du kan tjene penge er ved reklame tryk, Adsense er Google’s ejet reklame værktøj som du nemt kan bruge, og faktisk er der mange som tjener flere tusinde kroner hver eneste måned med Adsense, men som du så kan høre så er der langt til en million, hvis du kun satser på google reklamerne.

Affiliate reklame

En anden meget brugt reklame mulighed er affiliate reklamer, men jeg vil ikke gå ind på det, da jeg ikke har tænkt at benytte andet end Adsense på siden. Da Google har lav tolerance for massereklame på hjemmesider, det vil sige alt for links ud til andre reklame former, Googles retningslinjer hvad angår reklame, er maksimal tre reklamer på hver artikel, fra Adsense, og benytter man andre reklame former, så anbefaler de at man minimere reklamerene så de ikke overtager siden, men desværre ses det mange gange på hjemmesiderne, se eksempel Tv2.dk hjemmeside og se om du kan tælle hvor mange reklamer de har alene på forsiden! Da jeg kiggede på hjemmesiden fandt jeg hele 17 reklamer på forsiden, hvilket fjerner fokus for indholdet som læser af siden.

Tjen på nettet uden arbejde

Ok, vi er nået så langt at vi ved det er umuligt, så som du kan høre, så er det ikke muligt uden arbejde at tjene penge, men lægger du en god indsats i dit arbejde på din hjemmeside, så vil du hurtigt kunne se resultater.

Tjen penge på reklamer

Vi skal altså arbejde for at få trafik ind på vores hjemmeside, men hvordan gør man lige det, jeg har for at forklare dig uploadet yderst i højre hjørne en tæller som viser antallet af besøgende, den måler er en af de værktøjer som blogger til at vise dig og brugerne hvor mange der benytter siden, og jeg vil benytte dette værktøj til at vise dig hvor mange der kommer ind, så du kan se at tallet er korrekt.

Tjen penge hjemmefra

Den store drøm er at side hjemme, og skrive artikler som disse, artikler som jeg ved kan indsamle brugere på siden, artikler som alene kan anskaffe mig trafik på min blog, så jeg nu og i fremtiden kan tjene på siden.

Tjen penge online gratis

Som du kan læse så er det muligt at tjene penge på din blog ved kun at benytte Adsense, og som du kan se via blogger så er det også muligt at tjene penge online gratis, da blogger er en gratis blog tjeneste for Google.

Tjen penge på blogging

Tjen penge på din blog, kræver meget arbejde og vedligeholdelse, yderligere kræver det at du kender dine konkurrenter da kapløbet om de bedste pladser på søgemaskinerne er krævende og hårdt arbejde.

Men hvordan tjener man penge på blog

Kort sagt er Adsense muligheden for at tjene penge på din blog, da Adsense konstant udskifter reklamerne så de passer din side, og det som folk tidligere har søgt, det betyder at de som besøger min blog, ikke får samme reklamer at se, du ser måske en reklame om Adsense, da siden omhandler det, eller måske en reklame om SEO da du tidligere har søgt informationer angående dette.