Mangler du 1000kr så brug 2min og læs dette

Det er nemt at tjene penge på nettet, og det er lovligt, men hvordan laver du en sikker og hurtig blog side der kan få din indtjening til at stige med over 1000kr i timen, ja du læser rigtigt 1000kr i timen.

At skrive blog indlæg er utroligt nemt og du kan endda tjene på dem, der er mange sider der bruger disse indlæg og endda rigtig mange, faktisk er der så stor efterspørgelse på artikler på nettet at du kan tjene kassen på at skrive den helt rigtige artikel.

Men start stille ud. gør følgende

1: Opret en konto hos enten wordpress eller blogger.
2: Lav en simpel artikel om noget du syntes er interessant, dette er  vigtigt du bruger cellerne i hoved på at finde emnet i dit liv, da det er det emne du skal skrive om hver gang du er på bloggen, en troværdig artikel skriver bliver langsomt vægt til live sådan, når det er en artikel du virkeligt brænder for at skrive.
3: Indsæt nu en AdSense på din blog, det er nemmest at lave sådan en konto via Blogger de har lavet deres add meget nemmere at installere, da deres formål er at du skal reklamere på bloggen og derved tjene penge på dine reklame indlæg.

Ja der er mange der mener at reklamer ikke giver god reklame på ens blog, det de mener er at folk forsvinder hurtigere fra bloggen, men det er også meningen tryk på reklamerne skal din blog råbe til dem, på denne blog kan du finde mange spændene reklamer for mange forskellige firmaer der prøver at fortælle dig at de har den nemmeste måde at tjene penge på, men husk der er arbejde i alt, og dette er hvad jeg mener den nemmeste måde at tjene 1000kr ekstra og bliver du rigtig god så får du mange tusinde kroner i timen ind på din AdSense konto.